Detta är din samlingsplats på nätet för information om allt som förundrar, intresserar och förvånar. Variationen är bred på ämnena som vi tar upp och precis som en nyhetstidning gör vi grundlig research, samlar fakta och dubbelkollar allt innan vi publicerar det här på bloggen.

Om Oss: Lila Tidningen

Har du ett brinnande intresse för information om olika saker som händer i din omvärld? Då har du kommit rätt.

Ämnen som intresserar

Lila tidningen är en blogg som låter dig som läsare ta del av bred information om många olika ämnen. Varför hålla sig till små och smala ämnen när det finns så mycket som är intressant? Är du ute efter att läsa om politik kan du vara säker på att du har hittat rätt, men du kan även ta del av underhållning och lättare ämnen på den här bloggen.

Är du en av oss som gillar att ta in ny information och upptäcka nya saker som du inte visste något om? Att lära sig något nytt varenda dag är bra för hjärnan, språket och minnet. Låt dig förundras över vad som händer i din omvärld genom Lila Tidningens analyser och reportage. Med knivskarpa formuleringar och ett finger på pulsen i hela landet ska vi försöka att behålla ditt intresse.

Blogg med information

Regelbundet samlar Lila Tidningen in de mest intressanta händelserna och skriver om dem. Du som läsare kan ta del av dem på bloggen. Följ med på vår resa genom informationens värld och läs om det som vi upptäcker. Det kan vara intresseväckande, oroande, roligt eller utbildande, helt beroende på vad som är mest intressant. Lättlästa blogginlägg är ett perfekt sätt att få ny kunskap utan att behöva läsa tunga böcker eller långtråkiga artiklar. Låt oss på Lila Tidningen läsa böckerna och nyhetsartiklarna för att sedan omformulera det hela till ett snabbläst och trevligt blogginlägg. Kika in varenda dag för att inte missa något! Vi vill även passa på och tacka våra vänner på Skönhetsakademin, dom hjälper dig bland annat med skönhetsutbildningar.